Prins Toon neemt Scepter mee op fietstocht naar Santiago de Compostella

<<
Zondag 25 augustus zijn een 10-tal Herpse Bônnen op de fiets vertrokken naar Santiago de Compostella. Onder de deelnemers zijn o.a. ook Prins Toon d'n Urste en Prinses Truus.
 
Het Prinselijk Paar staat er echter niet alleen voor, ze zijn twee van de zeven deelnemers. Samen met Wim van Hoogstraten, Ben en Corry van Rooy, Henk en Elly Gijsbers gaan zij de strijd aan om de lange afstand per fiets af te leggen. De fietsers worden gevolgd door een bezemwagen en deze wordt bemand door Hans en Marij School en Diana van Hoogstraten, de vrouw van Wim. Volgens Prins Toon bevindt ook z'n scepter zich onder de bagage in de bezemwagen.
 
Zondagmorgen om 8.00 uur zijn ze onder toezicht van een groot aantal toeschouwers vertrokken. Ook aanwezig waren een groot aantal wielrenners van TWC Coppi – waaronder ook Opperbôn Theo Arts – en zij hebben de fietsers de eerste kilometers begeleidt. Dat was een prachtig gezicht, een prachtig begin van zo'n lange reis. Enkele deelnemers waren dan ook zichtbaar ontroerd.
 
Stichting Carnaval Herpen wenst alle deelnemers heel veel succes toe. Dat de reis voorspoedig mag verlopen en dat de scepter jullie maar veel geluk mag brengen. Voor degenen die het dagelijks verloop van de fietstocht wil volgen; surf even naar www.strijdlust.info
 
Voor enkele foto's van de start, kijk hier