Nieuwe opzet 11-bal

<<
Het 11-11 bal is dit jaar op zaterdag 13 november en het wordt een heel speciale uitvoering volgens een nieuwe opzet. Wat gaan we doen??

Het officiële afscheid van raads- en stichtingsbestuursleden is dit jaar vooraf aan het 11-11 bal van 19.30 tot 21.00 uur. Daarvoor worden uitgenodigd een afvaardiging van iedere club, kapel en commissie. Op deze manier streven we naar;
- serieuze belangstelling voor de mensen die afscheid nemen
- ruimte vrij te maken voor een vernieuwde opzet van het 11-11 bal
Wat is er nieuw dit jaar??
Een miss Bôn-verkiezing
Wat houdt dat in. Voorafgaande aan de prinsonthulling gaan een aantal dames die avond de strijd aan om de eerste miss Bôn van Herpen te worden. Daarvoor hebben we drie korte speelronden.
Ronde 1: Herps Culinair
Ronde 2: Aantal kennisvragen Herpse Carnaval
Ronde 3: Carnavaleske modeshow. Dat houdt in dat de deelneemster zich carnavalesk uitdost (kleding hoeft niet zelf gemaakt te zijn) en zich presenteert aan het publiek op een eigen uitgekozen bestaand muzieknummer.
Wat houdt het in als je miss Bôn bent?
- natuurlijk een enorme eer om voor een heel jaar miss Bôn van Herpen te zijn
- verder geen plichtplegingen door het jaar heen
- op het 11-11 bal ben je degene die de nieuwe prins helpt installeren nadat deze op spectaculaire wijze is onthuld door de club van oud Prinsen.
Dus wil jij graag, of ken jij een dame die graag miss Bôn wil worden, zorg voor aanmelding bij iemand van het bestuur van Stichting Carnaval Herpen. Ben er snel bij, want er kunnen maar 4 dames meespelen. Wie eerst komt wie eerst maalt! Wij horen graag van jullie.