filiaal Reijs Scooters te Veghel

<<
Reijs Scooters in Herpen, gemeente Oss (in de driehoek Den Bosch – Nijmegen - Uden), groeide de afgelopen jaren uit tot een vertrouwd adres voor scooterend oost- en midden Brabant en zuidwest Gelderland. Dat verzorgingsgebied wordt nu uitgebreid met Veghel en omgeving.
Want Reijs Scooters opent op (koop)zondag 21 november a.s. een filiaal in hartje Veghel, aan de Patio 1. Een mooi hoekpand waar de scooters overzichtelijk uitgestald kunnen worden. In de winkel zullen scooters en aanverwante artikelen, zoals helmen, windschermen, zadels etc. worden verkocht. Reparaties en onderhoud blijven in Herpen uitgevoerd worden.
Geschiedenis
Theo Reijs heeft ruim 20 jaar met succes een eigen bedrijf gerund in automaterialen, gereedschappen en banden in Schaijk. Vanaf 2006 is Theo zich geheel gaan toeleggen op de verkoop van scooters. In die relatief korte tijd heeft hij een zeer goede naam weten op te bouwen. In de wijde omgeving staat Reijs Scooters synoniem voor uitstekende service, goede prijzen en een breed assortiment. Theo Reijs: “We zijn begonnen met een vijftal scooters van 2 merken. Inmiddels hebben we dit stevig uitgebouwd. We hebben nu een constant ruime voorraad van ca. 85 scooters verdeeld over zo'n 10 merken.”

Meer informatie kunt u vinden op www.reijsscooters.nl