Jeugd 11-11 bal Herpen

<<
Al zin in Carnaval?
Op zaterdag 21 november zal voor de herpse jeugd weer een gezellig 11-11 bal worden georganiseerd in het Slotje van 19.00 tot 22.30.

Tijdens het 11-11 bal worden de leden van de nieuwe Jeugdraad van Elf onthult en worden na een spetterende act de nieuwe Jeugdprins,- prinses en - adjudant gekozen.
Alle kinderen die zich voor de Jeugdraad hebben aangemeld willen we hierbij nog graag bedanken en dat waren er dit jaar maar liefst 24!

Deze keer heeft de onthullingsact weer alles te maken met het thema van dit jaar: “ POPSTARS “. De jury, waarvoor we enkele bekende nederlanders hebben weten te strikken, komt in herpen voor moeilijke keuzes te staan....

De rest moeten jullie zelf maar komen ontdekken Dus..verkleed je, het liefst als een echte popster (bv. madonna, Michael jackson, K3, etc. ) en maak kans op de prijs van “ Schonste Bôn” voor de twee mooist verklede bezoekers. Je wint dan een prachtige beker en daarbij nog een passepartout voor de carnavalsdisco in Februari .


De onthulling van Jeugdprins,- prinses,- adjudant en-raad zal zijn omstreeks 20.30. Vanaf die tijd zijn ook ouders en andere belangstellenden van harte welkom.

Het 11-11 bal is toegankelijk voor kinderen vanaf groep 3 en ouder.

Tot ziens in 't Slotje

De Jeugdcommissie