Toon van Aalst nieuwe prins van het Bônneland

<<

Dit jaar was de prinsonthulling gebaseerd op de kwis “ Ik hou van Herûpe” met als presentator niemand minder dan d'n Burgemèster Frank van Griensven.
Alle mannen moesten bij binnenkomst hun naam op een kaartje schrijven. Uit alle aanwezige namen trok Frank 8 kaartjes waaruit 2 team van 4 personen werden gevormd. De vragen die gesteld werden hadden alle betrekking op het verleden en heden van Herûpe.
Team 1 bestond uit Grad Kersten, Michel van Zwam, Bram van Dongen, en Toon van Aalst. Voor team 2 speelde mee, Geert School, Patrick Princen, Kees van Vliet en Martien Mijers.

Na de eerste ronde van 4 vragen was de stand team 1 - 3 punten en team 2 - 5 punten, en moesten we afscheid nemen van Team 1
Daarna werd team 2 weer opgesplitst in 2 teams van 2 personen.
Na weer een vragen ronde bleven uiteindelijk 2 finalisten (mogelijke prinsen) over te weten Geert School en Martien Mijer

Op de finalevraag : “Wie was er de eerste prins, prins met het 11-jarig jubileum, 22-jarig jubileum, 33-jarig jubileum en 44-jarig jubileum?” moesten beide finalisten het goede antwoord schuldig blijven.
Daarna komt onze nieuwe prins uit een rookwolk achter het gordijn vandaan.
Toon van Aalst is onthuld als de nieuwe Prins van het Herûpse Bônneland. Als Adjudant benoemde hij Patrick Schoenmakers.
Samen zullen zij dit jaar voorop gaan tijdens carnaval met de spreuk:

D'n Toon is gezet!

Opperbôn is en blijft Theo Arts.

Toon is getrouwd met Truus en samen hebben ze 3 zonen Roy, Bjorn en Ivo. Zoals de meeste mensen wel weten is Toon eigenaar van het schildersbedrijf Toon van Aalst. Zijn hobby's zijn het maken van muziek bij de Sliepse, v.v. Herpinia en het vieren van het Herûpse Carnaval.
Adjudant Patrick is getrouwd met Jolanda. Samen hebben ze drie kinderen, Jurian, Rubin en Iris. Patrick is werkzaam als projectleider. Naast een groot carnavalshart heeft hij ook een voetbalhart als bestuurslid plaatselijke voetbalclub Herpinia.

De nieuwe opzet van de prinsonthulling door commissie prinsonthulling en voor het eerst een carnavalsclub: CV ken nie Gekker was zeker een groot succes.

Foto's van deze avond ziet u in ons fotoalbum HIER (met dank aan de fotograve van het fototeam Sylvia Suppers)