Mini- en Huppelbôntjes stralen voor eigen publiek !

<<
Op zaterdag 9 januari 2010 organiseerde de Huppelbôntjes een dansgala in dorpshuis
't Slotje te Herpen. Dit jaar bestaan de Huppelbôntjes alweer 5 jaar en dat werd groots gevierd.

Nadat de leidsters en Huppelbôntjes al vanaf 17.00 uur in de weer waren met donuts, haarborstels, danspakjes, panty's en make-up en HVR het licht en geluidsapparatuur had geïnstalleerd ging om 18.30 uur de deur open voor alle (ruim 300) vrienden, kennissen, familieleden en andere belangstellenden. We kregen eerst als opwarmertje een spetterend optreden uit de 'Sound of Music' door alle Mini en Huppelbôntjes, tijdens deze act showden ze de nieuwe vestjes voorzien van het carnavalslogo. Daarna werd het woord gegeven aan de voorzitter van Stichting Carnaval Marcel van Brakel om het gala officieel te openen.

Voor het aankondigen van de verschillende dansacts waren twee (ex)burgemèsters van Herpen ofwel Bertwin Verreijt en Frank van Griensven gevraagd, want wie zou hen kunnen evenaren?
Complimentjes, grappen en vooral veel aandacht voor de danseresjes.
Na de opening ging de Minigarde van start met hun gardedans in prachtige jurkjes. Deze groep danste voor de 1e keer hun gardedans. Goed gedaan meiden. Daarna kwamen de Huppelbôntjes met hun garde dans. Of het aan de prachtige nieuwe rood - zwarte jurkjes ligt weet ik niet, maar wat kunnen die meiden dansen. En dat met zo'n grote groep op het podium. Het was goed te zien dat ze al heel veel geleerd hebben.
Maar niet alleen in Herpen kunnen ze mooi dansen want ook de Beat Yes uit Berghem waren vertegenwoordigd. Sterre en Jade Duis dansten werkelijk de sterren van de hemel in hun solodans, maar ook de showdans van de Beat Yes was een feest om naar te kijken.
Tijdens de pauze zorgde de Sliepse met hun optreden voor een gezellige sfeer.
Na de pauze konden we genieten van de minibontjes met een uitvoering van de musical ´Annie´. Prachtige kleding en een geweldige Annie in het middelpunt. We werden helemaal meegenomen naar het weeshuis. Knap gedaan meiden. Het zag er super leuk uit. Daarna volgde de Huppelbôntjes met hun uitvoering van de musical ´Mamma Mia`. Met de geweldige swingende muziek was het moeilijk om op je stoel te blijven zitten. Mamma Mia, wat goed gedaan zeg!
Een heerlijke afsluiting van het programma.

De avond werd officieel afgesloten met het bedanken van de leidsters door de Minibôntjes, Huppelbôntjes en ouders. En op hun beurt bedankten de leidsters Stichting Carnaval voor de sponsoring van de nieuwe sweatshirtvestjes en natuurlijk werd ook Toon Kersten bedankt, die tijdens de carnaval van 2009 een mooi bedrag had ingezameld voor de Huppelbontjes.
Tot slot dank aan iedereen die deze avond tot een groot succes heeft gemaakt!
De meisjes zelf hebben genoten van een geweldige avond die zeker voor herhaling vatbaar is.
Over 5 jaar weer?
Een trotse mamma..
 
Foto's van deze avond HIER
Films van deze avond HIER