Dorpshuis 't Slotje presenteert een nieuwe website en nieuw logo.

<<

Sinds 1 juli heeft dorpshuis 't Slotje een nieuw stichtingsbestuur en deze is de afgelopen maanden hard aan de slag gegaan om de organisatie van dorpshuis over te nemen en in goede banen te leiden. Ook hebben we goed gekeken waar we kunnen verbeteren in de dienstverlening.
Een van de aspecten die we hebben opgepakt is het introduceren een digitaal beheersysteem. Met een zalenplanner willen we de bezetting van de verschillende ruimte inzichtelijk maken en de mogelijkheid bieden om deze agenda via een website digitaal te bekijken. Vanuit de website kan dan eenvoudig gekeken worden welke ruimten beschikbaar zijn voor uw activiteit en kunt u een reservering plaatsen. Daarnaast biedt een dergelijk systeem ook voordelen voor de interne organisatie van ons dorpshuis.
Ook hebben we besloten om de informatievoorziening te verbeteren. Dit zal gaan plaatsvinden via onze nieuwe website die we de afgelopen maand ontwikkeld hebben. Deze website is sinds deze week in de lucht en zal de komende weken verder verbeterd worden. De koppeling met de zalenplanner is nog een punt wat getest moet worden. Maar het online zetten van de website hebben we niet daarop laten hangen; de carnaval komt er immers aan dus dit is een goed moment voor de introductie. Ook hebben we meteen het logo van dorpshuis 't Slotje vernieuw. Onze herpse zwaan is natuurlijk gebleven maar in een nieuw jasje gestoken. Het webadres van onze nieuwe site is www.slotjeherpen.nl. We zijn benieuwd naar uw reacties. Graag horen we die via ons nieuwe email adres slotjeherpen@gmail.com.