Open Podium Herpen op zoek naar muzikale talenten

<<
Zondagochtend 26 juni organiseert muziekvereniging St. Hubertus om 10.30 uur weer het jaarlijks open podium in Dorpshuis 't Slotje. Iedereen – ongeacht de leeftijd - die muziek maakt, kan daaraan deelnemen. Solo of met een groepje. En het maakt niet uit op welk instrument en eventueel gecombineerd met zang, het is allemaal mogelijk.

Vanuit de muziekvereniging wordt gestimuleerd dat de leerlingen van de opleiding, een optreden verzorgen. Het is daarvan een onderdeel en op deze manier wordt ze een podium geboden, om ervaring op te doen. Tevens kunnen ze aan het publiek laten horen, wat hun vorderingen zijn.

Vanuit de muziekvereniging is de organisatie in handen van Kees van Vliet. En Kees doet dat in samenwerking met Gerard Bierman (Piano docent). Naast een aantal optredens van zijn leerlingen op piano zal Gerard ook een aantal leerlingen van St. Hubertus, met piano begeleiden.

De opleiding van de blaasmuzikanten van St. Hubertus wordt verzorgd door Kees van Vliet en Remco Spierings. De opleiding van de slagwerkers, is in handen van Heino Ploegmakers. Naast de eerder genoemde optredens zijn er ook vaak optredens van leerlingen van andere opleiders, zoals o.a. Willie Bierman (gitaar/zang docent).

Nieuw dit jaar is het optreden van een groep kinderen op blokfluit. St. Hubertus heeft i.s.m. basisschool 't Schrijverke te Herpen dit jaar blokfluitlessen verzorgd in groep 4. Een aantal kinderen vonden het zo leuk, dat ze lessen zijn gaan volgen. Deze worden verzorgd door Janneke Veekens.

Heb je ook zin om je muzikale talenten te laten horen op het 'open podium'? Geef je dan op bij Kees van Vliet. Dat kan telefonisch (0486-411037) of via het volgende emailadres: vlietvankees@home.nl

Een belangrijk onderdeel van het open podium is natuurlijk het publiek. Daarom nodigen we iedere belangstellende uit om te komen kijken. De entree is gratis.

Dus graag tot zondag 26 juni!

Muziekvereniging St. Hubertus