Zomermarkt Overlangel 16 juli 2017

<<

De zomermarkt in Overlangel is een grote tweedehands goederenmarkt die door drie lokale clubs wordt georganiseerd. Dit zijn voetbalvereniging OKSV, korfbalvereniging TOG en carnavalsvereniging De Nachtgravers. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de clubkas van deze verenigingen.

De zomermarkt heeft een geheel eigen karakter. Van de honderden verhuurde kramen komt ruim de helft van de kraamhouders uit Overlangel, Neerloon of Keent. Daarbij komen veel oud inwoners die dag weer terug naar Overlangel, op bezoek bij familie of bekenden. Dit zorgt voor een gezellige sfeer.

Naast de kramen worden er nog vele grondplaatsen verhuurd waar spullen aan de man gebracht kunnen worden. Dit gaat van zolderopruiming tot bijna professionele verkopers van tweedehands goederen. Levende have is niet toegestaan. Er zijn diverse locaties waar je kunt zitten, genieten van een hapje en drankje, van muziek en van de activiteit op de markt.

De Overlangelse zomermarkt is een van de grootste en gezelligste markten in de regio. De entree bedraagt 3 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Parkeren is kosteloos.