AGO Totaaltechniek BV

AGO-Groep Installatiebedrijven is een totaalinstallateur van elektra, cv's, dak werkzaamheden, airco's, luchtbehandeling, riolering, loodgietersinstallaties, brandbeveiliging, sanitair en technisch beheer. Eén aanspreekpunt, maar met alle specialismen. Met ca. 85 enthousiaste en vakbekwame werknemers zijn wij vanuit Noordoost Brabant actief in het midden en zuiden van Nederland.

Met ruim 50 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw heeft AGO vakkennis in huis. Voor zowel kleine als grote projecten onderscheiden wij ons door de korte lijnen en goede communicatie met de juiste mensen. Van één appartement tot een bedrijfspand van 60.000 m²: U kan voor alles bij ons terecht.

Wij bieden U een goede service. Of dit nu een reparatie van uw keukenkraan of het onderhoud van uw CV Installatie is: wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar voor U klaar. Trots mogen we ons de specialist noemen in duurzame en energie neutrale installaties. We zijn select dealer van alle bekende merken cv ketels zoals o.a. Nefit, Remeha, Intergas, Atag, Itho en Vaillant.

Ook beschikken wij over een eigen showroom voor badkamers en tegels maar ook vindt u daar diverse opstellingen van cv ketels, zonnepanelen en warmtepompen.