49ste uitgave Carnavalsblèdje Bônneland op zondag 18 januari

<<

Op zondag 18 januari 2009 wordt het Carnavalsblèdje weer huis aan huis bezorgd. Hierin staan zoals gebruikelijk weer leuke stukjes tekst afgewisseld met diverse fotocollages van het afgelopen carnavalsjaar. Ook het carnavalsprogramma voor zowel de volwassenen als de jeugd, staat erin vermeld. Natuurlijk nog veel meer maar dat kunt u zelf zien wanneer u het blèdje heeft ontvangen.

Zoals de meeste mensen wel zullen weten heeft Stichting Carnaval twee bronnen van inkomsten; het Herps Mertje en het Carnavalsblèdje. Met deze inkomsten proberen we zoveel mogelijk voor carnavalvierend Herpen te organiseren. Het maken van het Carnavalsblèdje kost natuurlijk geld maar daar tegenover staat gelukkig o.a. de opbrengst van de advertenties. De vrije gift die wij deur aan deur mogen ontvangen zijn dus onze inkomsten.

De Stichting, de Prins en zijn Raad en ook onze Herpse Burgemèster komen in vol ornaat bij u aan de deur. Bent u zondag 18 januari niet thuis dan wordt het blèdje niet automatisch in de bus gedaan. Wij komen dan binnen twee dagen nogmaals bij u langs om het blèdje persoonlijk te overhandigen. Bent u dan toevallig weer niet thuis, dan wordt het blèdje alsnog in de brievenbus gedaan. Wilt u, u vrije bijdrage dan alsnog overhandigen dan kan dat door deze te deponeren in de collectebus van Stichting Carnaval Herpen, in de PLUS winkel. Tenslotte willen wij iedereen alvast bedanken voor hun bijdrage en in het bijzonder onze adverteerders.

Stichting Carnaval Herpen & Commissie Carnavalsblèdje