Was u erbij vorig jaar?

<<

Wat hebben we vorig jaar weer kunnen genieten van een geweldige pronkzitting. Diegene die in de zaal zaten hebben werkelijk krom gelegen van de act die de Schaafloepers opvoerden. Zij namen het publiek mee naar zaal Theepkes. Waar Jos, ondersteunt door Ricardo en Dien, achter de toonbank Paul School, Adje Ceelen en Gradje van den Brand ontving. Ook kwam Rob de Geus van de smaakpolitie nog langs om Theepkes te keuren. De karakteristieke kenmerken van alle hoofdpersonen kwamen goed tot hun recht, zodat de lachspieren goed gebruikt werden door het publiek.

Ook dit jaar wordt er weer hard gewerkt om een mooi stuk op de planken te brengen. Was u er vorig jaar niet bij? Kom dan dit jaar eens kijken. Naast de act van de Schaafloepers zullen weer veel goede artiesten van eigen bodem meedoen, die zeker qua kwaliteit niet onder zullen doen.

Laat u ook verrassen door de speciale opening!Kortom, zorg dat u er bij bent op zaterdag 31 januari, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.00 uur) of op de ouderenpronkzitting op zondag 1 februari, aanvang 13.30 uur (zaal open 12.30 uur) Kaartverkoop start per 17 januari 2009 bij Warenhuis A. van den Oever. De kaarten voor de zaterdagavond kosten € 10,- per stuk en voor de ouderenpronkzitting op zondagmiddag zijn de kosten € 3,- per stuk!

Graag tot dan!

Stichting Carnaval Herpen en commissie Pronkzitting