Wie wordt er dit jaar geëerd?

<<

Tijdens de Pronkzitting op zaterdagavond (dit jaar op 31 januari) worden elke jaar wel mensen geëerd die op een of andere manier hun bijdrage leveren aan de samenleving van Herpen. Stichting Carnaval Herpen heeft alweer enige jaren geleden de Pronkbôn in het leven geroepen waarmee zij een Herpense Burger in het zonnetje zetten die zich bijzonder inzet voor de gemeenschap.

Vorig jaar was Sientje van Hal diegene die de Pronkbôn in ontvangst mocht nemen.Ook de oud Prinsen eren met het lied '24 rozen' van Toon Hermans iemand uit de gemeenschap. Vorig jaar kreeg Jan Megens deze erkenning.Wie zullen er dit jaar eens in het zonnetje gezet worden voor hun bijdrage in ons mooie dorp.

Komt u kijken en luisteren dit jaar? Want naast deze schijnwerpers staan de spots ook weer gericht op de artiesten van eigen bodem die ook dit jaar weer enorm hun best willen doen u een leuke avond te bezorgen. Wij zouden het leuk vinden u te zien!

Op zaterdag 31 januari, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.00 uur) of op de ouderenpronkzitting op zondag 1 februari, aanvang 13.30 uur (zaal open 12.30 uur) Kaartverkoop is reeds gestart en deze zijn verkrijgbaar bij Warenhuis A. van den Oever. De kaarten voor de zaterdagavond kosten € 10,- per stuk en voor de ouderenpronkzitting op zondagmiddag zijn de kosten € 3,- per stuk!

Stichting Carnaval Herpen en commissie Pronkzitting