MAAS TRIMUZE RONDE VERDER

<<
 
Muziektheater Maas Trimuze, hét muziekspektakel van 19 en 20 juni a.s. van Overlangel, Neerloon en Keent, is in de Brabantse Dorpen Derby in de prijzen gevallen! Bovendien is het project genomineerd voor de hoofdprijs!
 
De Brabantse Dorpen Derby is een initiatief van de provincie Noord-Brabant om de leefbaarheid op het platteland te bevorderen. Een vakjury selecteerde uit maar liefst 197 inzendingen dit project. Het trok in de voorselectie al de aandacht, omdat geen financiële bijdrage gevraagd werd voor de aankoop van iets tastbaars, maar voor het tot uitdrukking brengen van een gezamenlijk initiatief geboren uit een hechte gemeenschap.
 
Blaaskapel 't KON, ondersteund met combo, het koor Forte Vicante, een gelegenheidsdansgroep en de Toneelvereniging Overlangel zijn al enige tijd vol enthousiasme aan het repeteren om straks in een spetterende show van rockmuziek, koor- en solozang, ballet en moderne dans, vroegere tijden te laten herleven.
 
Vrijdagmiddag 23 januari a.s. brengt Omroep Brabant een bezoek aan Keent, Overlangel en Neerloon. Er zal een promotiefilmpje worden gemaakt en her en der zal gevraagd worden naar het vroegere en huidige leven in onze Maasdorpen. Verder zullen de opnames gebruikt worden voor de zendtijd die de komende maanden op Omroep Brabant besteed gaat worden aan het project.