Stel je kandidaat voor het burgemèsterschap in Herpen

<<
Carnaval 2009 staat al weer bijna voor de deur. De meeste mensen zijn vast druk bezig om een groot succes te maken van onze mooie Herpse optocht.Toch vragen we aandacht voor het volgende:

Wij zijn dringend op zoek naar kandidaten voor de burgemèstersdeinsdag want we hebben pas 2 deelnemers. Daarom zouden we het op zeer op prijs stellen als er nog 1 of 2 personen mee zouden willen doen. Voor een volwaardige verkiezingsstrijd en een geslaagde dag hebben we  minimaal 3  kandidaten nodig. Dus heb je altijd al gedacht ik zou wel wat meer willen op de dinsdag als alleen maar de kroegen langs. En zou je ook graag een keer op dat podium willen staan om het dak eraf te zingen. En niet te vergeten: Vooral bewonderd worden door de vele vrouwen die op jou gaan stemmen. Een dag met veel inhoud en zeker een dag om nooit meer te vergeten. Je zou zeker een keer van je leven zo'n dag meegemaakt moeten hebben dus geef je op bij de burgemèsterscommissie.

Dus krijg je na het lezen van bovenstaande tekst ook de kriebels om mee te doen, of heb je nog vragen neem dan contact op met:

Niki Siebers (coordinator burgemèsterscommissie) 

gerdwin@home.nl        telefoonnummer: 06-54953304