FRANK VAN GRIENSVEN

<<

Hey Herpenaren!!

Ook dit jaar is er op de dinsdag natuurlijk weer de burgemèsterverkiezing in Herpen. Met onze carnavalsclub CV ut ken nie Gekker lijkt het ons fantastisch om die dag een keertje van heel dichtbij mee te maken en natuurlijk om uiteindelijk een burgemèster in onze groep te hebben!!!

Mijn naam is dus Frank van Griensven. Ben 22 jaren jong en woon al die jaren al in het geweldige Herpen. In woon nog thuis bij ons pap en mam, Willy en Geertje, en jonger broertje Rick. Sinds kort is m'n oudere broer Johan gaan samenwonen met Anne van Casteren. Ik zit dus bij Carnavalsvereniging Ut ken Nie Gekker en deze groep zal mij op de carnavalsdeinsdag geweldige steun gaan geven in het campagneteam…

Nou wat doe ik zoals in het dagelijks leven. Ik ga nog naar school toe en wel de sportschool het CIOS, te Arnhem. Daarnaast loop ik twee dagen in de week stage in Nijmegen en daar geef ik les in voornamelijk atletiek. Daarnaast werk ik ook al een aantal jaren in de Herpse bossen bij de Paviljoen de Kriekeput. Daar werk ik samen met veel gezellige collega's in de bediening of achter de bar. Mijn vrije tijd gaat voor de rest helemaal naar Herpinia. Daar train ik twee avonden in de week de B1 om ze uiteindelijk op de zaterdag naar de overwinning te schreeuwen. Zelf voetbal ik ook nog bij het derde van Herpinia, een heel gezellig vriendenteam wat ook nog aardig kan voetballen. Ook zit ik in de stuurgroep van het Tentenkamp van Herpinia om er voor de jeugd weer drie prachtige dagen van te maken. Verder ondersteun ik Toon Kersten af en toe achter de bar als vrijwilliger. Voor de rest ben ik ook nog geregeld terug te vinden bij Thekes of in de kantine om gezellig te buurten met vrienden en natuurlijk om een biertje te drinken.

Nou jullie weten alvast een klein beetje wie ik ben, en ik hoop jullie allemaal terug zien tijdens de Herpse carnaval!!!!!

Dus,

DAMES MAAK NU VORT, STEM OP FRANK DE MAN VAN SPORT

DAMES WILLEN JULLIE EEN JAAR VOL FEEST, STEM DAN OP FRANK HET SPORTBEEST

DAMES HET IS NIET RAAR, STEM 'NOGMAALS' FRANK VOOR EEN GEWELDIG JAAR