Frank van Griensven nieuwe Burgemèster van Herpen

<<

Frank van Griensven is door de vrouwen van Herpen gekozen als de nieuwe burgemèster. Op Carnavalsdinsdag trokken de campagneteams, Prins en gevolg, blaaskapellen en vele carnavalsvierders naar vijf verschillende stemlocaties. Om 10.00 uur begon men in Dienstencentrum Maasland, daarna ging men achtereenvolgens naar dorpshuis 't Slotje, café de Brug, Zaal Thekes, de tussenstop op geheime locatie en tenslotte de Feesttent. Een leuke bijkomstigheid was dat bij 'stemlocatie café de Brug' opnames gemaakt werden door Omroep Brabant. Herpen kwam op die manier in heel Brabant in de belangstelling. Zie ook omroepbrabant HIER

Ondersteund door dansjes en leuzen van hun campagneteams (HIER) brachten de kandidaten Frank van Griensven, Mark van de Velden, Marcel van der Voort en Tonny van Boekel zeer enthousiast hun campagneliederen.

Na het laatste optreden in de feesttent bij Thekes, werden door de telcommissie de stemmen geteld. Er werd weer een groot aantal stemmen uitgebracht. De meeste daarvan gingen naar Frank van Griensven en hij mag zich daarom dus een jaar lang, de burgemèster van Herpen noemen. Loco werd Mark van de Velden.

Een foto overzicht HIER