11-11 bal in het Bônneland

<<
Zaterdagavond 14 november 2009 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes het 11-11 bal. De spreuk van het afgelopen carnavalsjaar 'jong gelierd is oud gedoan' zal dan opgevolgd worden door iets nieuws. Of dat ook geld voor Prins Geert d'n Urste en adjudant Gradje, dat zal die avond duidelijk worden.
 
In ieder geval nemen we officieel afscheid van deze twee heren die het afgelopen jaar voorop zijn gegaan tijdens het carnavalsfeest. Ook nemen we afscheid van drie bestuursleden van Stichting Carnaval. Lonneke Siebers, Bart Megens en Berrie van de Burgt zullen die avond bedankt worden voor hun inzet voor Carnaval Herpen.
 
De Stichting en de Commissie 11-11 bal zijn reeds begonnen met de voorbereidingen. Nieuw dit jaar is dat de prinsonthulling uitgevoerd zal worden door een carnavalsclub en wel 'CV Ut ken nie gekker'. Dat deze club schitterende prestaties kan leveren hebben we o.a. kunnen zien tijdens de optocht en de burgemèstersdeinsdag. Deze lijn zetten zij ongetwijfeld door met het onthullen van de Prins. Tijdens de officiële handelingen wordt de muzikale omlijsting traditioneel verzorgd door de Bônlander Hofkapel.
 
De aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen wordt een geweldig feest waarbij natuurlijk iedere carnavalsliefhebber uit het Bônneland aanwezig zou moeten zijn. Dus zorg dat je erbij bent op 14 november in Zaal Thekes. Het 11-11 bal begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Graag tot dan!
 
Bestuur Stichting Carnaval Herpen