Wie wordt Prins Carnaval van het Bônneland? (deel 2)

<<
Zaterdagavond 14 november 2009 is het dan weer zover, Stichting Carnaval Herpen organiseert samen met Thekes het 11-11 bal. Na een heel moi joar zal Prins Geert d'n Urste - tenminste wanneer hij niet voor een tweede ambtstermijn gaat - de scepter overdragen aan een nieuwe Prins. We nemen die avond dus afscheid van Prins Geert, en zijn Gradjudant Gradje Kersten.
 
De Stichting is i.s.m. de Commissie 11-11 bal en CV Ut ken nie gekker (zij zorgen voor de prinsonthulling) inmiddels met de voorbereidingen begonnen. Tijdens de officiële handelingen wordt de muzikale omlijsting traditioneel verzorgd door de Bônlander Hofkapel.
 
Ja, en wie wordt er dan die nieuwe Prins, en wie wordt zijn adjudant. Is hij een echte Herpse Bôn of is hij misschien van oorsprong wel iemand uit het land van de Kêleströpers of uit het Knollenrijk? Is het een man van veel of weinig woorden? Is hij wel of geen lid van de huidige raad van elf? Op deze vragen geven we natuurlijk geen antwoord maar een aantal aanwijzigingen kunnen we wel alvast geven.
 
De Prins voor het nieuwe carnavalsjaar;
 
1. heeft muzikale kwaliteiten
2. heeft leidinggevende capaciteiten
3. zijn lievelingskleuren zijn rood en zwart
4. heeft een groot carnavalshart
 
En of dat de verwarring in het Bônneland nog niet groot genoeg was, is er nog een foto opgedoken met daarop mogelijk de nieuwe Prins. Welke foto is nu de juiste? Of komen er nog meer? Wij zullen u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.
 
Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. De kaartjes zijn vanaf heden verkrijgbaar.
 
Bestuur Stichting Carnaval Herpen