Adverteer of schrijf een leuk stukje in het Herps Carnavalsblèdje 2010

<<
Op zondag 17 en maandag 18 januari 2010 zal in het Bônneland het Carnavalsblèdje weer huis aan huis bezorgd worden. De commissieleden zijn inmiddels begonnen met het verzamelen van stukjes tekst, tekeningen, foto's, programma's en natuurlijk advertenties.

Het is inmiddels alweer de 50ste uitgave van het Carnavalsblèdje en net zoals voorgaande jaren staat het weer vol met o.a. leuke teksten en schitterende fotocollages. Ook het complete programma van carnaval 2010, zowel voor de jeugd als de ouderen, wordt erin opgenomen.

Inmiddels zijn de ondernemers weer benaderd voor het plaatsen van een advertentie en de clubs voor het verzorgen van een leuke bijdrage voor het carnavalsblèdje. We proberen uiteraard niemand te vergeten, maar mocht het toch voorkomen dat uw bedrijf of club nog niet is benaderd terwijl je wel graag in het Blèdje wil staan, aarzel dan niet en neem contact op met één van de ondergetekenden.

Uiteraard verwachten wij dat alle carnavalsclubs en kapellen weer net als voorgaande jaren een leuke bijdrage aanleveren. Want alleen met z'n allen kunnen we er weer iets leuks van maken. De uiterste inleverdatum is 22 November 2009.

Bij voorkeur teksten en foto's digitaal aanleveren. Foto's van 10x15 cm die jezelf scant, graag op 300dpi als JPEG-bestand wegschrijven. Grotere foto's mogen, maar naar verhouding. Voor eventuele vragen over de manier van aanlevering kun je terecht bij één van de ondergetekenden.

Advertenties: Geert School,

Leuke stukjes: Monique School,

telnr. 0486 - 413014 Email: g.school@home.nl


Commissie Carnavalsblèdje & Stichting Carnaval Herpen