Wie wordt Prins Carnaval van het Bônneland? (deel 3)

<<
Zaterdagavond 14 november 2009 is het dan weer zover, Stichting Carnaval Herpen organiseert samen met Thekes het 11-11 bal. Na een geweldig jaar zal Prins Geert d'n Urste - tenminste wanneer hij niet voor een tweede ambtstermijn gaat - de scepter overdragen aan een nieuwe Prins. We nemen die avond dus afscheid van Prins Geert, en zijn Gradjudant Gradje Kersten.

Ook nemen we afscheid van drie bestuursleden van Stichting Carnaval. Lonneke Siebers, Bart Megens en Berrie van de Burgt zullen die avond bedankt worden voor hun inzet voor Carnaval Herpen.

Na de eerste 4 aanwijzigingen in de omroeper van vorige week ging het geruchtencircuit op volle toeren draaien. Wie zou het toch worden? Is het iemand die op de foto's staat? Of juist niet? We geven deze week weer 4 nieuwe kenmerken van de Prins weg.


1. Hij heeft muzikale kwaliteiten
2. Heeft leidinggevende capaciteiten
3. Lievelingskleuren zijn rood en zwart
4. Heeft een groot carnavals hart
5. Heeft een partner dus wordt het een prinselijk paar
6. Is puntje precies
7. Levert soms werk van hoog niveau

Na Gradje Kersten, Michel van Zwam is er weer een foto opgestuurd. Dit maal staat er een lid van Bônbetôôzie op, die hebben ook al menig Prins geleverd. Zou Martien dan gaan regeren over ons Bônneland. We blijven het voor u volgen.

Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa.
De kaartjes zijn vanaf heden verkrijgbaar.

Bestuur Stichting Carnaval Herpen