Prins van Nachtgravers Overlangel

<<
Op 21 november is Tijdens het elf-elf bal in een bomvolle zaal van De Petjes bar is zaterdag 21 november Prins Henk d'n Twedde onthuld als nieuwe prins van het Nachtgraversrijk. Als Adjudante koos hij Monique Voet. Samen zullen zij de Carnaval 2010 in het Nachtgraversrijk gaan voorzien van de nodige gezelligheid en hilariteiten.

Met de bekendmaking van zijn Adjudante Monique Voet is er een unicum gezet bij de Nachtgravers. Het is namelijk voor het eerst in de geschiedenis van het carnaval dat er een vrouwelijke Adjudant is aangesteld.

Prins Henk d'n Twedde gaat door het dagelijkse leven als Henk Straatman. Henk is 36 jaar en van origine afkomstig uit Volkel. Hij woont nu een jaar of drie in het Nachtgraversrijk samen met zijn vriendin Margriet van Haren, 28 jaar en een rasechte Nachtgraverin. Henk is in het dagelijks leven werkzaam bij Burgers Ergon als hoofdmonteur, en heeft als grote passie voetballen bij OKSV 3, snowboarden en lekker gaan stappen samen met Margriet.

Adjudante Monique gaat door het dagelijkse leven als Monique Voet, 26 jaar en is ook een rasechte Nachtgraverin. Ze is werkzaam bij Slagerij - Traiteur Arie Zeegers als verkoopmedewerkster en haar hobby's zijn voetballen bij Herpinia dames 1, skiƫn en daarnaast houd ze ook van lekker gaan stappen en uitslapen.