Vervolg Cursus Carnavalspop bouwen.

<<
Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen zijn we vorige week al gestart met het plakken.
Toch is vandaag en menig telefoonboek later nog steeds gaas zichtbaar. Hoewel gisteren zonder warmtekanon de stoom ervan af vloog (zo hard werd er gewerkt) zijn we vandaag weer met man (vrouw) en macht bezig om Trien te bedekkken met een laagje papierpap. Trien laat het allemaal rustig over zich heen komen.
Vandaag is het lekker warm in de bouwhal bij de familie van Casteren.
 
Een groot warmtekanon zorgt ervoor dat de laagjes papier sneller drogen zodat er doorgewerkt kan worden en ook het witte papier vandaag aan de beurt komt.
De heren van de cursusleiding worden vandaag bijgestaan door een tweetal “ plèkdames” . En 't moet gezegd, ik weet natuurlijk niet of het aan de dames ligt, maar het vlot vanmiddag wel erg snel. Er is sprake van echt teamwork. De heren smeren en de dames en de jeugd plakken. Nou ja, alles plakt eigenlijk!
 
De jeugd kan rond 17.00 uur met een tevreden gevoel de bouwhal verlaten. Ze hebben ontzettend hard gewerkt. Het geraamte van Trien is niet meer te zien en het hoofd ziet zelfs al mooi wit. En ja, inderdaad, de onderkant van de hoed “hangt” inderdaad een beetje maar op de juiste plek want dat oor geeft goede steun!
Kortom; het ziet er weer prima uit..
 
Tot de volgende keer,
 
De Jeugdcommissie & Stichting Carnaval Herpen