Kerst................Carnaval

<<
De Kerst staat voor de deur en kort daarna vieren we oud op nieuw. Tijd voor Stichting Carnaval Herpen om even kort terug te kijken naar het afgelopen jaar, met als carnavalspreuk 'jong gelierd is oud gedoan'. Als je het Kerst- en het Carnavalsfeest met elkaar gaat vergelijken, dan constateren we in ieder geval één overeenkomst en dat is; het wordt beiden gevierd door zowel jong als oud. Het is een feest voor alle mensen.
 
Carnaval in Herpen wordt je met de paplepel ingegeven. Kinderen groeien op met het vieren van Carnaval en alles wat daarbij hoort. Zo dus ook met het vrijwilligerswerk dat hiervoor gedaan wordt. Dat is waarschijnlijk één van de redenen waarom Stichting Carnaval Herpen met zijn commissies en werkgroepen gesteund wordt door de inzet van vele vrijwilligers. Stichting Carnaval prijst zich rijk met het feit dat zoveel mensen zich inzetten voor Carnaval Herpen. Ja, het Carnaval in Herpen leeft en wordt breed gedragen. Bij dezen danken wij iedereen, die zich het afgelopen jaar hiervoor heeft ingezet.
 
Na de feestdagen is het weer heel snel carnaval en dus wordt het voor menigeen flink doorwerken om alles op tijd klaar te krijgen. Voor het komende jaar is reeds 'd'n Toon gezet' en we gaan daar met zijn allen weer een mooie invulling aangeven. We wensen iedereen die bezig is met de voorbereidingen, heel veel succes en natuurlijk:
 
Fijne dagen en een carnavalesk 2010!!!
 
Stichting Carnaval Herpen.