Opschoonweken

<<
De opschoonweken komen er weer aan: 13 tot en met 28 maart staat in teken om met elkaar te zorgen voor een nóg schoner Oss. De gemeente Oss heeft namelijk een A-status op het gebied van zwerfafval, dus er wordt al goed opgeruimd. Toch kan het nog altijd schoner… Op koopzondag 28 maart sluit Oss de opschoonweken af met een ludieke actie in het centrum. Niels Netjes is er dan ook bij met een bijzondere verrassing.
Doe mee!
Alle inwoners kunnen helpen door de eigen woonomgeving op te ruimen. Dat kan alleen of samen met buurtgenoten. Een half uurtje schoonmaken, is vaak al genoeg om weer een schone en frisse straat te hebben. Als inwoners een foto van de opruimactie opsturen of laat weten waar wordt opgeruimd, zorgt de gemeente voor spullen en wordt de actie op de website vermeld. Inwoners moeten zo snel mogelijk mailen naar opschoonactie@oss.nl.
Zet Niels Netjes in!
Niels Netjes kan ook ingezet worden tijdens de opschoonweken. Hij komt graag assisteren en iedereen kan dan samen met hem op de foto. Op de website www.oss.nl/afvalinzameling is het inschrijfformulier te vinden.
Met zijn allen
De gemeente Oss werkt tijdens de opschoonweken samen met diverse organisaties zoals Brabant Wonen, Vivaan, scouting en de BeestenBende. Zo hopen we samen 28 maart Oss als schoon Oss op de kaart te zetten!
Meer informatie over de opschoonweken, Niels Netjes of afvalinzameling? Kijk op:
www.oss.nl/afvalinzameling