Miss Bôn Verkiezing op het 11-11 bal

<<
Op het 11-11 bal zaterdag 13 november in zaal Thekes organiseert Stichting Carnaval Herpen een Miss Bôn verkiezing. Een aantal dames gaan die avond de strijd aan om Miss Bôn van Herpen te worden. Naast de jaarlijkse prinsonthulling nu dus een nieuw element op het 11-11 bal. Het is een leuke show voor het publiek en nog leuker voor degenen die eraan meedoen of bij betrokken zijn. Het wordt zeer zeker geen praatshow, maar des temeer een kijkshow! Hieronder volgt een korte uitleg van deze verkiezing.
 
We spelen drie korte speelronden.
     Ronde 1: Herps Culinair
     Ronde 2: Kennisvragen Herpse Carnaval ( 2 vragen per deelneemster)
     Ronde 3: Carnavaleske modeshow.
Dat houdt in dat de deelneemster zich uitdost in carnavaleske kledij (deze hoeft niet zelf gemaakt te zijn) en zich presenteert aan het publiek op een eigen uitgekozen bestaand muzieknummer. Oftewel een soort van modeshow lopen.
 
Ronde 1 en 2 gaan volgens een puntentelling maar ronde 3 is een toppertje. Hierbij wordt de winnares bepaald door alle mannen in het publiek. Zij kunnen hun voorkeur uitspreken via een stembiljet. Na het tellen van de stemmen is bekend wie ronde 3 wint. Na optelling van alle rondes (waarbij ronde 3 iets zwaarder weegt dan ronde 1 en 2) is de winnares bekend.
 
Wat houdt het in als je Miss Bôn bent?
- je kunt waarschijnlijk niet meer over straat lopen zonder herkend te worden
- verder geen plichtplegingen door het jaar heen
- op de foto met de nieuwe Prins van het Bônneland
 
Wat kun je winnen???
Een professionele fotoshoot met een foto naar keuze ingelijst. Dit wordt verzorgd en aangeboden door Mountain Productions Fotografie uit Herpen.
Voor meer info zie www.mountain-productions.nl
Heb je na het lezen van bovenstaande zoiets van, Yes dat is iets voor mij, dat heb ik altijd al gewild, geef je dan op bij; Marcel van Brakel, telnr. 0486-416387
 
Ben er wel snel bij, want er kunnen hooguit 4 dames meespelen. Wie eerst komt wie eerst maalt!
 
Bestuur Stichting Carnaval Herpen