Club van Oud Prinsen haalt Illusionist naar 't 11-11 bal in het Bônneland

<<
Zaterdagavond 13 november 2010 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes het 11-11 bal. De spreuk van het afgelopen carnavalsjaar 'd'n toon is gezet' zal dan opgevolgd worden door iets nieuws. Of dat ook geld voor Prins Toon d'n Derde en adjudant Patrick, dat zal die avond duidelijk worden.
 
In ieder geval nemen we officieel afscheid van deze twee heren. Daarnaast nemen we ook afscheid van een aantal raads- en bestuursleden van Stichting Carnaval. Toon en Gradje Kersten, Jan Raaijmakers, Ronnie Louwrenssen, Geert School, Jolanda Megens, Dorathé Franken en Marcel van Brakel zullen die avond bedankt worden voor hun inzet voor Carnaval Herpen. Naast een kort afscheid op het 11-11 bal, is er voor deze mensen een speciale afscheidsreceptie georganiseerd voorafgaande aan het 11-11 bal. Deze receptie is van 19.30 tot 21.00 uur en zal muzikaal worden opgeluisterd door de Bônlander Hofkapel.
 
De Prinsonthulling is dit jaar in handen van de 'Club van Oud Prinsen' en zij hebben een bekende illusionist bereid gevonden om zijn medewerking te verlenen. Het beloofd een spectaculaire happening te gaan worden waar je zeker bij moet zijn. Wie zal dit jaar de scepter gaan zwaaien over het mooie Bônneland. Misschien dat de huidige Prins er nog een jaar achteraan plakt. Wordt het iemand uit de raad van 11, een bekende middenstander, of juist iemand waar je het niet van verwacht dat hij het zou worden? We gaan het allemaal beleven en mee maken op deze prachtige avond.
 
Dus zorg dat je erbij bent op 13 november in Zaal Thekes. Het 11-11 bal begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. Graag tot dan!
 
Stichting Carnaval Herpen