Wie wordt Prins Carnaval van het Bônneland? (deel 2)

<<
Zaterdagavond 13 november 2010 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes het 11-11 bal. Na een prachtig jaar zal Prins Toon d'n Derde - tenminste wanneer hij niet voor een tweede ambtstermijn gaat - de scepter overdragen aan een nieuwe Prins.
 
Zoals we vorige week in de omroeper hebben kunnen lezen zijn de voorbereidingen voor de Prinsonthulling in volle gang. Deze onthulling is dit jaar in handen van de Club van Oud Prinsen en zij hebben kosten nog moeite gespaard om er een schitterende onthulling van te gaan maken.
 
Ja, en wie wordt er dan die nieuwe Prins, en wie wordt zijn adjudant. Is hij een rasechte Herpenaar of is hij misschien van oorsprong wel iemand uit het land van Knotwilgendam? Is het nog een groen blèdje of is het iemand met veel ervaring? Is hij wel of geen lid van de huidige raad van elf? Op deze vragen geven we natuurlijk geen antwoord maar een tweetal aanwijzigingen kunnen we wel alvast geven.
 
De Prins voor het nieuwe carnavalsjaar;
 
1. zet zich in voor Carnaval Herpen
2. kent de klappen van de zweep
 
Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. De kaartjes zijn vanaf heden te koop bij Thekes.
 
Bestuur Stichting Carnaval Herpen