Wie wordt Prins Carnaval van het Bônneland? (deel 3)

<<
Zaterdagavond 13 november 2010 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes het 11-11 bal, de aftrap van een nieuw carnavalsjaar. Het belooft een verrassende avond te worden met o.a. een Miss Bônverkiezing en natuurlijk de jaarlijkse prinsonthulling.
 
Ook zal Stichting Carnaval Herpen die avond i.s.m. Geert School een Cd met Herpse Carnavalsliedjes presenteren. Een schitterende Cd met de titel: 'ELLUF HERPSE BÔNNEKRAKERS'. Deze Cd zal die avond al te koop aangeboden worden en vanaf 15 november is deze te verkrijgen bij Warenhuis Ad van den Oever of bij Geert School (Pastoor Strijboschstraat 6, telnr 0486-413014). De opbrengst van de verkoop van deze Cd's zal ten goede komen aan het jeugdcarnaval en de Huppelbôntjes.
 
Na de eerste twee aanwijzigingen in de omroeper van vorige week ging het geruchtencircuit op volle toeren draaien. Wie zou het toch worden? Ook deze week geven we weer enkele nieuwe kenmerken van de Prins prijs:
 
De Prins voor het nieuwe carnavalsjaar;
 
1. zet zich in voor Carnaval Herpen
2. kent de klappen van de zweep
3. heeft een (huis)dier
4. heeft een partner
 
Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. De kaartjes zijn vanaf heden te koop bij Thekes.
 
Bestuur Stichting Carnaval Herpen