Wie wordt Prins Carnaval van het Bônneland? (deel 4)

<<
Zaterdagavond 13 november 2010 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes het 11-11 bal, de aftrap van een nieuw carnavalsjaar. Het belooft een verrassende avond te worden met o.a. een Miss Bônverkiezing en natuurlijk de jaarlijkse prinsonthulling. De onthulling is dit jaar in handen van de 'Club van Oud Prinsen' en zij hebben een bekende illusionist bereid gevonden om zijn medewerking te verlenen. Het beloofd een spectaculaire happening te gaan worden waar je zeker bij moet zijn.
 
De afgelopen weken hebben we al een 4-tal aanwijzigingen van de Prins prijsgegeven. Hieronder zijn de laatste 2 nieuwe hints toegevoegd.
 
De Prins voor het nieuwe carnavalsjaar;
 
1. zet zich in voor Carnaval Herpen
2. kent de klappen van de zweep
3. heeft een (huis)dier
4. heeft een partner
5. ziet hem dagelijks in het durp
6. heeft iets met de A50
 
Denk je na het lezen van deze 6 aanwijzingen te weten wie het is, kom dan naar het 11-11 bal om te kijken of je het goed hebt en doe mee met het Prinsraden. Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. De kaartjes zijn vanaf heden te koop bij Thekes.
 
Bestuur Stichting Carnaval Herpen