Suzan van den Broek gekroond tot Miss Bôn van Herpen

<<
Tijdens het 11-11 bal op 13 november in zaal Thekes organiseerde Stichting Carnaval Herpen een Miss Bôn verkiezingswedstrijd. Drie deelneemsters hadden zich hiervoor opgegeven, Suzan van den Broek, Niene Boeijen en Sjannie Hartogs. Zij streden in drie rondes voor de titel Miss Bôn. De wedstrijd werd gepresenteerd door Marcel van Brakel en hij werd ondersteund door assistente Astrid Toonen en jurylid Theo van Casteren.
 
In ronde 1 moesten de dames 3 soorten Bônsoep proeven en raden wie deze soep gemaakt had, Nel Megens, Dien van Brakel of Mister Unox (Geert School). Ronde 2 was een vragenronde waarbij alle dames 2 vragen moesten beantwoorden over de Herpse Carnaval. Tot slot was er een 3e ronde, een carnavaleske modeshow, waarin de drie dames zich presenteerde. Niene beet de spits af en in haar lederhoose vertoonde ze op de klanken van de Bônlander Hofkapel (waar ze zelf ook lid van is) een leuke dijenkletser. Suzan was als tweede aan de beurt en zij vertoonde zich in een zelfgemaakte jurk van lolly's. Ze showde zichzelf op het liedje Lollypop met in haar hand een mega lolly. Als laatste was Sjannie aan de beurt. Sjannie had zich niet kunnen voorbereiden omdat ze pas op de avond zelf spontaan had besloten mee te doen. Ze moest zelfs nog gauw even naar huis om wat kleren te halen. Maar ondanks dat bleef ze vrij relaxt en met haar gouden haren probeerde ze de mannenharten te veroveren. Na de voordrachtjes kregen alle aanwezige mannen de kans om hun stem uit te brengen wie zij het best vonden in deze ronde.
 
Na het tellen van de stemmen maakte de nieuwe Prins, Prins Theo d'n Twedde, de uitslag bekent. Suzan had de meeste stemmen gekregen, tweede werd Niene en Sjannie derde. Dus ook ronde 3 werd gewonnen door Suzan en daarmee behaalde zij de maximale score. Suzan en haar campagneteam waren dolblij. Naast een rode sjerp met daarop de tekst Miss Bôn 2010-2011 ontving ze ook nog eens een waardecheque voor een gratis Fotoshoot van Mountain Productions Fotografie uit Herpen.
 
Stichting Carnaval Herpen dankt Suzan, Niene en Sjannie voor hun enthousiaste deelname en gaat er vanuit dat deze dames het ijs hebben gebroken voor toekomstige deelneemsters. Voor foto's klik hier