Nieuwe exploitanten 'De Kriekeput' in Herpen

<<
Puur Brabants genieten in 'Recreatieve Poort van de Maashorst'
 
HERPEN - Eeterij/zwembad 'De Kriekeput' in Herpen heeft met ingang van 1 februari een nieuwe exploitant. Chef-kok Bram van der Zanden, bekend van de Bonte Wever in Nistelrode, en partner Kelly van den Berg worden de nieuwe uitbaters van het Paviljoen.
Vanaf 1 februari waait er een frisse wind door Eeterij de Kriekeput. De nieuwe exploitanten, beiden woonachtig in Schaijk, huren het pand van de familie Van Dijk van vakantiepark Herperduin. “De Kriekeput moet weer een beleving worden”, aldus Bram van der Zanden. “Onze gasten moeten zich op hun gemak voelen, of ze nu in hun eentje komen of met een groep. De gasten kunnen bij ons in de Eeterij op ieder moment van de dag terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje. Door de aankleding van de ruimte, nette bediening en gezellige entourage creëren we het gemoedelijke Brabantse gevoel.”
Duurzaam
De toekomstige menukaart is laagdrempelig waarin gerechten en producten uit de streek de voorkeur hebben. “Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook heerlijke pannenkoeken of een snack. Hiermee spreken we zeker de brede doelgroep aan. Bovendien gaan we werken met verse producten en bij het ontwikkelen van de kaart wordt er rekening gehouden met mens, milieu en maatschappij. Zo krijgt de kaart - en daarmee de gehele exploitatie - een duurzaam en maatschappelijk verantwoord karakter.”
Recreatieve Poort
De Kriekeput is van oudsher in de regio bekend als openluchtzwembad waar veel mensen gingen zwemmen met warme zomerdagen. Sinds 2007 is er een nieuw modern zwembad gebouwd dat geheel overkapt is. Met mooi weer kan de overkapping opengeschoven worden, zodat er een buitenzwembad ontstaat. Sinds 2009 is de Kriekeput-paviljoen 'Recreatieve Poort van de Maashorst'. Een informatiepunt voor natuurgebied De Maashorst met een informatiewand en een digitale infozuil. Tevens is het een startpunt voor prachtige wandel- en fietsroutes.
Kom gerust eens langs in De Kriekeput in Herpen, zodat u zelf kunt beleven wat bedoeld wordt met Puur Brabants Genieten. De website www.dekriekeput.nl is binnenkort online.