Bezorging Carnavalsblèdje Bônneland op zondag 30 januari

<<
Op zondag 30 januari 2011 wordt het Carnavalsblèdje weer huis aan huis bezorgd. Dit jaar alweer voor de 51ste keer. In het blèdje staan zoals gebruikelijk weer leuke teksten afgewisseld met prachtige fotocollages. Ook het carnavalsprogramma voor zowel de volwassenen als de jeugd, staat erin vermeld. Net als vorig jaar is er ook nu weer een leuke kleurplaat los bijgevoegd. De 51ste uitgave van het Carnavalsblèdje zal er verrassend uit zien, want het blèdje is namelijk in een nieuw jasje gestoken, het heeft een geheel nieuwe look. Hoe, dat blijft nog even een verrassing maar u kunt het zelf zien wanneer u het blèdje heeft ontvangen.
 
Zoals de meeste mensen wel zullen weten heeft Stichting Carnaval Herpen twee bronnen van inkomsten; het Herps Mertje en het Carnavalsblèdje. Met deze inkomsten proberen we zoveel mogelijk voor carnavalvierend Herpen te organiseren. Het maken van het Carnavalsblèdje kost natuurlijk geld maar daar tegenover staat gelukkig o.a. de opbrengst van de advertenties. De vrije gift die wij deur aan deur mogen ontvangen zijn dus onze inkomsten.
 
In vol ornaat komen bij u aan de deur; de Prins en zijn Raad, Stichting en Commissieleden, de Herpse Burgemèster en de Jeugdprins, prinses en adjudant. Bent u zondag 30 januari niet thuis dan wordt het blèdje niet automatisch in de bus gedaan. Wij komen dan binnen twee dagen nogmaals bij u langs om het blèdje persoonlijk te overhandigen. Bent u dan toevallig ook niet thuis, dan wordt het blèdje alsnog in de brievenbus gedaan. Wilt u, u vrije bijdrage dan alsnog overhandigen, dan kan dat door deze te deponeren in de collectebus van Stichting Carnaval, in de PLUS winkel. Tenslotte willen wij iedereen alvast bedanken voor hun bijdrage en in het bijzonder onze adverteerders.
 
Stichting Carnaval Herpen & Commissie Carnavalsblèdje