Beste Bônnelanders van ons mooie Bônneland,

<<
Zoals u al eerder heeft kunnen lezen vinden in het weekend van 12 en 13 februari 2011 weer de jaarlijkse pronkzittingen plaats.
 
Vele artiesten hebben zich weer opgegeven en de voorbereidingen voor een mooi weekend zijn dan ook weer volop aan de gang. Elk jaar heeft de commissie en haar artiesten de intentie om de kwaliteit van de Pronkzittingen te verhogen. Want denkt u er eens over om op zondag naar onze matinéevoorstelling te komen. Een minder overvolle zaal, maar met dezelfde gezelligheid als de zaterdagavond. Met voltallige Raad van 11, Huppelbôntjes, Bônlander Hofkapel en alle optredens zoals die op zaterdag avond ook zijn geweest…. en meer want toch is er een verschil …. Ieder jaar is zondag weer het bewijs dat het nog beter kan. De witte parel leert in één nacht weer plat Herps proate. Die wil nie mèr terug, noar de groewte stad.
En Michael Jackson die op tal van punten zijn dans heeft veranderd en verbeterd.
 
En Tuba speler Wim, die de vaas deze keer wel echt kapot laat vallen, omdat er geen volgende keer meer komt.
En als u wilt komt u gewoon voor de tweede keer naar de huppelbôntjes kijken. En dan de minigarde, die zijn er wel op zondag en niet op zaterdag, omdat die nog op tijd naar bed moeten.
Kortom, zondag is meer voor minder. Kijk maar eens hier. Daar verschijnen in de aanloop naar het pronkzittingenweekend meerdere impressies.
 
De voorverkoop van de kaartjes start op zaterdag 29 januari 2011 bij Warenhuis Ad v.d. Oever.
Zaterdag 12 februari 2011 aanvang 20.00 uur entree € 10,00 (zaal open 19.00 uur)
Matinée voorstelling Zondag 13 februari 2011 aanvang 13.30 uur entree € 5,00 (zaal open 12.30 uur).
 
Wij zien u graag op een van beide dagen!
 
Commissie Pronkzitting