Bezorging Carnavalsblèdje Bônneland op zondag 30 januari

<<
Aanstaande zondag 30 januari komen ze weer in vol ornaat bij u aan de deur; de Prins en zijn Raad, Stichting en Commissieleden, de Herpse Burgemèster en de Jeugdprins, prinses en adjudant. En wat hebben zij u te bieden, natuurlijk het Carnavalsblèdje! Dit jaar alweer de 51ste uitgave en het is een zeer verrassende uitgave. Het blèdje is namelijk in een nieuw jasje gestoken, het heeft een geheel nieuwe look. Hoe, dat blijft nog even een verrassing, maar u kunt het zelf zien wanneer u het blèdje heeft ontvangen.
 
Zoals de meeste mensen wel zullen weten heeft Stichting Carnaval Herpen twee bronnen van inkomsten; het Herps Mertje en het Carnavalsblèdje. Met deze inkomsten proberen we zoveel mogelijk voor carnavalvierend Herpen te organiseren. Het maken van het Carnavalsblèdje kost natuurlijk geld maar daar tegenover staat gelukkig o.a. de opbrengst van de advertenties. De vrije gift die wij deur aan deur mogen ontvangen zijn dus onze inkomsten.
 
Bent u zondag 30 januari niet thuis dan wordt het blèdje niet automatisch in de bus gedaan. Wij komen dan binnen twee dagen nogmaals bij u langs om het blèdje persoonlijk te overhandigen. Bent u dan ook niet thuis, dan wordt het blèdje alsnog in de brievenbus gedaan. Wilt u, u vrije bijdrage dan alsnog overhandigen, dan kan dat door deze te deponeren in de collectebus van Stichting Carnaval, in de PLUS winkel. Tenslotte willen wij iedereen alvast bedanken voor hun bijdrage en in het bijzonder onze adverteerders.
 
Oja………. en bent u toevallig in het bezit van zo'n mooie rood-zwarte vlag van Carnaval Herpen, hang deze dan aanstaande zondag buiten. Het is natuurlijk schitterend als de rood-zwarte kleuren in de straat wapperen, wanneer de Prins en zijn gevolg arriveren.
Tot zondag!!!
 
Stichting Carnaval Herpen & Commissie Carnavalsblèdje