Zaterdag 29 januari 2011 start voorverkoop Pronkzittingen Bônneland!

<<
Op zaterdag 29 januari 2011 start de voorverkoop van de 34ste Pronkzittingen in Herpen met de spreuk: Gèn gezeur, Carnaval gu veur! Uw kunt deze kaartjes zoals gebruikelijk kopen bij Warenhuis Ad v.d. Oever. De afgelopen 4 jaar was de Pronkzitting in no-time uitverkocht! U wilt dit evenement toch zeker niet missen? zorg dus dat u er snel bij bent. Want voor de kaartjes geldt OP=OP!
 
Wij, als commissie Pronkzitting zijn er weer enorm trots op dat er weer een vol programma is met onze rasartiesten van eigen bodem. Al weken zijn zij in de weer voor u iets moois op de planken te zetten.
 
En mocht u nu onverhoopt niet kunnen op zaterdagavond, dan koopt u toch een kaartje voor onze matineevoorstelling op zondagmiddag. Hetzelfde complete programma (en meer) waarbij de artiesten ook zeker super hun best voor u zullen doen.
 
Heeft u zich trouwens al opgewarmd met de filmpjes van de Pronkzittingen van afgelopen jaar? Zo niet, neem dan hier maar eens een kijkje.
 
Ook dit jaar wordt deze hele avond weer gefilmd en is het voor u mogelijk een DVD te bestellen.
Tijdens de pronkzittingen (zaterdagavond en zondagmiddag) is het mogelijk om deze DVD tegen een gereduceerde prijs te bestellen voor € 10,00. Dit gaat middels bestelbonnen die op de tafels in de zaal en bij de garderobe liggen. U kunt deze bon dan inleveren en betalen bij de garderobe.
 
Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn de DVD te bestellen, dan is het altijd mogelijk om een nabestelling te plaatsen bij Tonnie van Berkel (tel. 0486-412382) voor de normale prijs van€ 12,50.
 
Wij zien u graag op Zaterdag 12 februari 2011 aanvang 20.00 uur entree € 10,00 (zaal open 19.00 uur) Matinée voorstelling Zondag 13 februari 2011 aanvang 13.30 uur entree € 5,00 (zaal open 12.30 uur).
 
Met carnavaleske groet,
 
Commissie Pronkzitting