Het Vrijwilligerspunt

<<
Op donderdag 24 februari 2011 houdt het Vrijwilligerspunt van Vivaan weer een 'Openhuisavond' aan de Boterstraat 206 in Oss.
Inwoners van Oss kunnen die avond – tussen 17.00 en 20.00 uur - kennismaken met de medewerkers van het vrijwilligerspunt, snuffelen in de vele vrijwilligersvacatures, rondneuzen in ons informatiemateriaal, vragen stellen over vrijwilligerswerk. Vrijwilligers(organisaties) kunnen ondersteuningswensen kenbaar maken, ervaringen uitwisselen of de fondsendiskette 2011 inzien. Dit alles onder het genot van een kopje koffie, glas thee of 'fris'.
Rond 18.00 uur die avond zal bij voldoende belangstelling Ad de Haas, docent van de cursus voor Penningmeesters, een korte presentatie geven over wat deze functie inhoudt. Deze presentatie is bedoeld voor beginnende penningmeesters of vrijwilligers die overwegen penningmeester te worden bij hun club of vereniging.
Wilt u langskomen? Wij stellen het op prijs als u dit van tevoren even laat weten! U kunt dit doen telefonisch via (0412) 692080 of door een mail te sturen naar vposs@vivaan.nl