ROOD-ZWARTE VLAG CARNAVAL HERPEN

<<
In 2008 heeft Stichting Carnaval Herpen een rood-zwarte vlag uitgebracht met daarop het prachtig logo van Stichting Carnaval Herpen. Ondertussen zijn er veel mensen in het bezit van deze vlag en zien we deze ook regelmatig wapperen in de wind. Niet alleen tijdens de carnaval maar ook soms bij aparte (privé) gebeurtenissen door het jaar heen. Zo hangen trotse ouders soms de vlag buiten bij de geboorte van hun kind, of plaatsen mensen die een huis aan het bouwen zijn, de vlag in de nok bij het bereiken van het hoogste punt. Dat is natuurlijk allemaal heel erg leuk en dat moet ook vooral zo blijven. Maar wanneer hangen we nu met z'n allen tegelijkertijd de rood-zwarte vlag buiten? Hieronder volgt een lijstje met daarop de evenementen waarbij Stichting Carnaval het leuk zou vinden dat degenen die in het bezit zijn van de vlag, deze ook daadwerkelijk (duidelijk zichtbaar) buiten hangen.
  1. Bij de start van het nieuwe carnavalsseizoen, daags na het 11-11 bal als de nieuwe Prins en de carnavalsspreuk onthuld zijn.
  2. De dag na het jeugd 11-11bal, als de nieuwe Jeugdprins en Prinses onthuld zijn.
  3. De dag wanneer wordt rondgegaan met het nieuwe carnavalsblèdje
  4. Natuurlijk tijdens de carnaval zelf
  5. 't Herps Mertje
Heb je na het lezen van het bovenstaande zoiets van, dat is hartstikke leuk maar dat gaat niet lukken want ik ben nog niet in het bezit van zo'n mooie vlag. Geen getreur, Stichting Carnaval heeft er nog een aantal op voorraad liggen. Voor 20 euro zijn ze te koop bij voorzitter Leon Megens. (telnr 0486-850207)