Oude carnavalsfoto's gezocht.

<<
Misschien hebben jullie het al gezien met de pronkzitting, maar in het Slotje hangen nu alle oud Prinsen van Herpen te pronken.
In 't Slotje hingen al een paar jaar wat Prinsen in een klein hoekje. De club van oud Prinsen vond dat het mooier was om alle oud Prinsen erbij te hangen.
Bij Thekes hingen ook de oud Prinsen in de 'opkamer' maar ook hier was de boel niet compleet.
Bovendien hingen ze door elkaar omdat er geen jaartal op stond. We hebben daarom de foto's daar opgehaald gekopieerd en meteen voorzien van jaartal en spreuk van de in dat jaar regerende prins.
Zodoende hebben we nu een dubbele set foto's van onze oud Prinsen, een serie bij Thekes en een serie in 't Slotje.
Na overleg met Stichting Carnaval gaan wij als oud Prinsen de geschiedenis bewaren, iets wat her en der al wel werd gedaan, maar overal lag wel wat.
We willen nu een digitale fotocollage gaan samenstellen, welke voor iedereen toegankelijk is op de site van Stichting Carnaval.
Dus een foto-overzicht van jaar tot jaar, vanaf 1960 tot nu.
We hebben al een hoop foto's maar we zijn nog op zoek……
 
Vandaar dus een oproep aan iedereen die carnavals foto's heeft.
Carnavalsfoto's uit het Herpse Bônneland.
Wilt u uw oude carnavals foto's voor een korte tijd beschikbaar stellen, zodat wij ze digitaal in kunnen scannen en plaatsen op de internet site van Stichting Carnaval. U krijgt ze daarna gewoon weer terug. Kunt u ze even missen, neem dan even contact op met Mari Brouwer, tel. (0486)-413195 of via mail maribrouwer@gmail.com.
 
Namens de Club van Oud Prinsen en Stichting Carnaval
 
Prijsvraag: WIE ZIJN DEZE FEESTNEUZEN?
 
Wie de juiste namen weet en ook nog in welk jaar de foto hierboven is genomen, kan een leuk prijsje verwachten.