Boek over de Koolwijk nadert voltooiing

<<

Onder de titel "De Koolwijk, een parel in Brabant" verschijnt tijdens het St.  Annafeest 2011 ( zaterdag 31 juli – zondag 1 augustus) een boek, samengesteld door Stichting Herpen in Woord en Beeld. In het boek wordt de Koolwijk beschreven als landschappelijk monument. Gebruikmakend van veel foto's, landschapskaarten en een overzicht van alle woningen, inclusief de huidige en voormalige bewoners wordt dit buurtschap uitgebreid beschreven. De geschiedenis van de kapel en de verering van St. Anna komen ook ruimschoots aan bod. Historisch verantwoord, maar met ruimte voor anekdotes, zal dit boek een feest van herkenning zijn voor ieder die een band heeft met de Koolwijk of St. Anna.

Let wel: dit boek is alleen te verkrijgen bij voorinschrijving. Na de presentatie, welke zaterdag 31 juli plaatsvindt bij Boer Bens op de Koolwijk,  kan het boek zondag 1 augustus, na de Hoogmis van 10.30 bij de St. Annakapel, worden afgehaald.

Voor meer informatie Antoon Spanjers, tel. 0486 414169 of Ryanne van der Heijden, tel.0412-405291 info@boekkoolwijk.nl of op de website www.boekkoolwijk.nl