Wie wordt de nieuwe Miss Bôn van het Bônneland?

<<
Tijdens het 11-11 bal op zaterdag 12 november a.s. organiseert Stichting Carnaval Herpen wederom een Miss Bôn verkiezing. Vorig jaar werd Susan van den Broek gekroond tot Miss Bôn van het Herpse Bônneland. Deze verkiezing kan natuurlijk alleen maar slagen als er genoeg kandidaten zijn die de titel Miss Bôn van Susan van den Broek over willen nemen.
 
Hieronder volgt een korte uitleg van deze verkiezing.
 
 
 
We spelen drie korte speelronden.
 
Ronde 1: Herps Culinair
 
Ronde 2: Kennisvragen Herpse Carnaval ( 2 vragen per deelneemster)
 
Ronde 3: Carnavaleske modeshow.
Dat houdt in dat de deelneemster zich uitdost in carnavaleske kledij (deze hoeft niet zelf gemaakt te zijn) en zich presenteert aan het publiek op een eigen uitgekozen bestaand muzieknummer. Oftewel een soort van modeshow lopen.
 
Ronde 1 en 2 gaan volgens een puntentelling maar ronde 3 is een toppertje. Hierbij wordt de winnares bepaald door alle mannen in het publiek. Zij kunnen hun voorkeur uitspreken via een stembiljet. Na het tellen van de stemmen is bekend wie ronde 3 wint. Na optelling van alle rondes (waarbij ronde 3 iets zwaarder weegt dan ronde 1 en 2) is de winnares bekend.
 
Wat houdt het in als je Miss Bôn bent?
- je kunt waarschijnlijk niet meer over straat lopen zonder herkend te worden
- verder geen plichtplegingen door het jaar heen
- op de foto met de nieuwe Prins van het Bônneland
 
Wat kun je winnen???
Een professionele fotoshoot met een foto naar keuze ingelijst. Dit wordt verzorgd en aangeboden door Mountain Productions Fotografie uit Herpen.
Voor meer info zie www.mountain-productions.nl
 
Heb je na het lezen van bovenstaande zoiets van, Yes dat is iets voor mij, geef je dan snel op bij; Leon Megens, telnr. 0486-850207 of per mail: contact@carnavalherpen.nl
 
Ben er wel snel bij, want er kunnen hooguit 4 dames meespelen. Wie eerst komt wie eerst maalt!

Bestuur Stichting Carnaval Herpen