Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van het Bônneland?

<<
Zaterdagavond 12 november 2011 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. zaal Thekes het 11-11 bal. De spreuk van het afgelopen carnavalsjaar “Gèn gezeur, Carnaval gu veur!” zal dan opgevolgd worden door iets nieuws. Of dat ook geld voor Prins Theo d'n Twedde en adjudant Nico, dat zal die avond duidelijk worden.
 
In ieder geval nemen we officieel afscheid van deze twee heren. Naast een kort afscheid op het 11-11 bal, is er voor deze mensen een speciale afscheidsreceptie georganiseerd voorafgaande aan het 11-11 bal. Deze receptie is van 19.30 tot 20.30 uur en zal muzikaal worden opgeluisterd door de Bônlander Hofkapel.
 
De Prinsonthulling is dit jaar wederom in handen van de 'Club van Oud Prinsen' en het beloofd een spectaculaire happening te gaan worden waar je zeker bij moet zijn. Wie zal dit jaar de scepter gaan zwaaien over het mooie Bônneland. Misschien dat de huidige Prins er nog een jaar achteraan plakt. Wordt het iemand uit de raad van 11, een bekende middenstander, of juist iemand waar je het niet van verwacht dat hij het zou worden? We gaan het allemaal beleven en mee maken op deze prachtige avond.
 
Dus zorg dat je erbij bent op 12 november in Zaal Thekes. Het 11-11 bal begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. Graag tot dan!
 
Stichting Carnaval Herpen