Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van het Bônneland? (Deel 2)

<<
Zaterdagavond 12 november 2011 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes het 11-11 bal. Na een heel mooi jaar ”Gèn gezeur, Carnaval gu veur!” zullen Prins Theo d'n Twedde en adjudant Nico op hun afscheidsreceptie ontdaan worden van alle kenmerken als Prins en Adjudant. Daarna is het afwachten of hij voor een tweede ambtstermijn wordt onthult.
 
Net als vorig jaar zal de club van oud prinsen ook dit jaar de onthulling op zich nemen. We hebben uit betrouwbare bron vernomen dat de onthulling minimaal net zo spectaculair is als vorig jaar. Hiermee wordt de lat wederom hoog gelegd en belooft het weer een grandioze onthulling te worden.
 
Of we dit jaar een nieuwe prins en adjudant hebben zal 12 november duidelijk worden. Een ding is zeker we hebben wel een nieuwe spreuk voor het komende carnavalsjaar. Komt de prins wederom uit de raad van elf, is het een nieuwkomer of is het iemand met jaren ervaring in het Bônneland. Dit alles zal tot het 11-11 bal een vraag blijven. Wel willen wij vast een tipje van de sluier oplichten en jullie een 3-tal aanwijzingen geven.
 
De nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2011-2012:
 
1. Is geboren en getogen in het Bônneland.
2. Heeft een partner.
3. Staat met beide benen op de grond.
 
Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. De kaartjes zijn vanaf heden te koop bij Thekes. Graag tot ziens,
 
Bestuur Stichting Carnaval Herpen