Verkeersregelaars Stichting Carnaval Herpen

<<
Zoals voorgaande jaren organiseren we er ook dit jaar weer een cursus verkeersregelaars.
Als bestuur zijn wij nog op zoek naar meer vrijwilligers die deze cursus willen volgen. De cursus neemt maar een klein gedeelte van de avond in beslag (± 1,5 uur). De cursus wordt gegeven door Gert-Jan Koekoek van de Politie. De heer Koekoek vertelt in een notendop waar je als verkeersregelaar op moet letten, hoe je moet handelen en welke 'rechten' je hebt als verkeersregelaar.

Voor ons als stichting is het belangrijk om over voldoende verkeersregelaars te beschikken zodat ze elkaar kunnen afwisselen tijdens een evenement waardoor elke verkeersregelaars maar een beperkt aantal uren beschikbaar hoeft te zijn. Zo blijft er voldoende tijd over om ook als verkeersregelaars van het evenement te genieten.
We zetten de verkeersregelaars in bij de Optocht, de Burgemèstersdeinsdag en het Herps Mertje.

Uiteraard zijn ook ouders van de jeugd carnavalsclubs van harte welkom als verkeersregelaar. Eigenlijk iedereen die ouder is dan 18! Dus ken je iemand in je omgeving die interesse heeft, twijfel niet en laat deze persoon zich bij ons melden via email: contact@carnavalherpen.nl of telefonisch 06 - 25 21 78 76. De cursus wordt dit jaar gehouden op vrijdag 25 november aanstaande, aanvang 19.00 uur.

Stichting Carnaval Herpen
Theo van Casteren (coördinator Verkeersregelaars)
Theo Arts (bestuurslid)