Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van het Bônneland? (Deel 3)

<<
Zaterdagavond 12 november 2011 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes hun jaarlijkse 11-11 bal. Net als voorgaand jaar zal er vooraf een afscheidreceptie voor Prins Theo d'n Twedde en Adjudant Nico worden gehouden. Deze receptie zal muzikaal opgeluisterd worden door de Bônlander Hofkapel, tevens zullen ook de Huppelbontjes hun bijdrage hieraan leveren.
 
Net als voorgaande jaren gonst het ook dit jaar weer van de geruchten wie er prins wordt van het Bônneland, of de commissie heeft gekozen voor een reeds vaak genoemde naam blijft de vraag. Misschien komt de nieuwe Prins van het Bônneland wel uit een heel onverwachte hoek.
 
Om wat meer duidelijkheid te scheppen over degene die dit jaar de scepter zal zwaaien over het Bônneland zullen wij aan de reeds verschenen tips er nog eens twee toevoegen.
 
De nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2011-2012:
 
1. Is geboren en getogen in het Bônneland.
2. Heeft een partner.
3. Staat met beide benen op de grond.
4. Sport regelmatig.
5. Heeft in het verleden al bijgedragen aan carnaval in het Bônneland.
 
Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. De kaartjes zijn vanaf heden te koop bij Thekes.
 
Graag tot ziens,
Bestuur Stichting Carnaval Herpen