Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van het Bônneland? (Deel 4)

<<
Zaterdagavond 12 november 2011 organiseert Stichting Carnaval Herpen i.s.m. Thekes hun jaarlijkse 11-11 bal, de aftrap voor het nieuwe carnavalsseizoen. Net als voorgaand jaar zal er vooraf een afscheidreceptie voor Prins Theo d'n Twedde en Adjudant Nico worden gehouden. Deze receptie zal muzikaal opgeluisterd worden door de Bônlander Hofkapel, tevens zullen ook de Huppelbontjes hun bijdrage hieraan leveren.
 
In de wandelgangen worden weer verschillende namen genoemd als potentiële Prins van het Bônneland. Kloppen alle genoemde tips wel of zitten er nog een paar instinkers tussen om een ieder op verkeerde gedachten te brengen, wie zal het zeggen. Rond 11 over 11 a.s. zaterdag zullen we weten of Prins Theo d'n Twedde een opvolger heeft, of hij er nog een jaar aan plakt.
 
Door omstandigheden zijn de laatste twee tips alleen maar op de site gepubliceerd en niet in de omroeper. Bij de reeds verschenen tips zullen we er nog een aan toevoegen om meer “duidelijkheid” te scheppen over degene die dit jaar de scepter zal zwaaien over het Bônneland.
 
De nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2011-2012:
 
1. Is geboren en getogen in het Bônneland.
2. Heeft een partner.
3. Staat met beide benen op de grond.
4. Sport regelmatig.
5. Heeft in het verleden al bijgedragen aan carnaval in het Bônneland.
6. Timmert hard aan de weg.
 
Het 11-11 bal is in zaal Thekes, begint om 21.00 uur en duurt tot 1.30 uur. Wederom is er gekozen voor de opzet van vrij drinken door middel van een afkoop avond. De entree bedraagt €20,00 in de voorverkoop en €22,50 aan de kassa. De kaartjes zijn vanaf heden te koop bij Thekes.
 
Graag tot ziens,
 
Bestuur Stichting Carnaval Herpen