Michel d'n Urste nieuwe prins van het Bônneland

<<
De club van oud prinsen, die dit jaar wederom de prinsonthulling voor hun rekening namen hebben er weer een waar spektakel van gemaakt.
 
Na hun goochel act te hebben opgevoerd wilden ze de truck nogmaals laten zien, zoals dit gebruikelijk is bij goochelaars ontmaskert. Nadat Toon van Aalst zich in allerlei onmogelijke posities had gewrongen, wilde hij voor de laatste keer een kast in kruipen. Echter deze plaats was reeds bezet door onze nieuwe prins, prins Michel d'n Urste.
 
Doormiddel van een daverende lichtshow werd hij onthult als nieuwe prins van het Bônneland.
 
Prins Michel d'n Urste wordt dit jaar bijgestaan door Adjudant Gerard Fleuren, en samen zullen zij voorop gaan tijdens het carnaval in het Herûpse Bônneland.
 
De spreuk voor het nieuwe carnavalsjoar is :
 
Mè veul geZWAM en gelal, vieren we 't Herpse carnaval!
 
Michel gaat samen wonen met zijn prinses Jolanda, ze zijn nog volop bezig met hun huis in de Kloosterstaat. Naast Herpse Burgemèster heeft Michel in het verleden al regelmatig ondersteunende werkzaamheden verricht voor de stichting.
 
Adjudant Gerard woont samen met zijn Wilma. In het dagelijks leven is Gerard een trucker in hart en nieren en is veel van huis. Gerard en Wilma wonen samen in de Schoolstraat. Gerard is inmiddels al weer 10 jaar lid van de Raad van Elf.
 
Voor een filmpje van de onthulling kijk hier en voor de foto's HIER
 
Bestuur Stichting Carnaval