Asluiting cursus Trien Herpen

<<
Voor de plusminus 30 jeugdige cursisten zit het er weer op. Vrijdag 16 December kregen zij namens Stichting Carnaval Herpen een mooi certificaat uitgereikt door Prins Michel dun Urste wegens het succesvol afsluiten van de cursus “Trien bouwen”. Zij leren hierbij onder deskundige begeleiding de techniek voor het bouwen van een carnavalspop o. a. gazen en lassen.
 
Naast het certificaat konden de kinderen genieten van lekkere frietjes met een frikadel of kroket. Hierbij werd natuurlijk ook de begeleiding niet vergeten. De mannen en vrouwen van CV Krek nie Gek, Schon Gedon en De Schaaflopers.. We vinden het ontzettend fijn dat zij elke week weer tijd vrij maakten en naar Koolwijk kwamen om de cursisten te helpen.
Zonder schuur geen cursus en daarom kregen Ton en Nellie de Looijer een mooi verrassingspakket voor het beschikbaar stellen van hun schuur.
We hopen dat alle cursisten het geleerde nog lang en met veel plezier in praktijk gaan brengen zodat de Herpse optocht nog mooier wordt!
 
Tot slot willen we graag iedereen heel erg bedanken die aan de cursus heeft meegewerkt. De bouwertjes, de begeleiders, Ton en Nellie de Looijer maar ook bestuursleden Astrid en Mireille voor de koffie en kuukskes.
 
Zonder jullie was het niet gelukt.
 
Stichting Carnaval Herpen
De Jeugdcommissie