Kaartverkoop Pronkzittingen Herpen reeds gestart

<<
In het weekend van 28 en 29 januari 2012 wordt voor alweer de 35ste keer de Herpse Pronkzitting gehouden. Commissie Pronkzitting verwacht er weer een mooie avond van te maken. Er staan dit jaar naast onze vaste artiesten maar liefst 2 nieuwe groepen op de planken. Dus dat mag u toch zeker niet missen?
 
De kaartverkoop voor de pronkzitting is reeds gestart en de kaartjes zijn te verkrijgen bij Warenhuis A. v.d. Oever te Herpen.
De kaarten voor zaterdagavond 28 januari kosten € 10,00 per stuk. De pronkzitting zal beginnen om 20.00 uur. De zaal in 't Slotje gaat open vanaf 19.00 uur.
De kaarten voor zondagmiddag 29 januari kosten € 5,00 per stuk. De pronkzitting vangt aan om 13.30 uur, zaal geopend vanaf 12.30 uur.
U bent op een van beide dagen van harte welkom!
 
Mocht u nu onverhoopt geen kaartje meer kunnen bemachtigen of u bent verhinderd voor deze avond. De Pronkzitting van zaterdagavond wordt gefilmd en hier wordt een DVD van gemaakt die u kunt bestellen bij Tonnie van Berkel
(tel. 0486-412382) De dvd is ook te bestellen tijdens de pronkzittingen (zaterdagavond en zondagmiddag) middels bestelbonnen die op deze dagen in te vullen zijn. U kunt deze ingevulde bon na afloop van de pronkzitting inleveren en betalen bij de garderobe voor een gereduceerde prijs.
 
Hierbij een impressie van de Pronkzitting van 2011 om alvast in de stemming te komen voor de 35ste Pronkzittingen van dit jaar!
 
Wij zien u graag!
Commissie Pronkzitting