Zomermarkt Dienstencentrum Maasland

<<

Bij dienstencentrum Maasland in Herpen wordt op zaterdag 16 juni de jaarlijkse zomermarkt gehouden. Het publiek is dan van 10.00 uur  tot 17.00 uur weer welkom. De kramen worden onder meer gevuld met zelfgemaakte hobbyspullen, zelf gekweekte plantjes, spulletjes van zolder, overtollige goederen en kleding. De kramen staan opgesteld op het terras en in de tuin van Maasland aan de St.Sebastianusstraat.
Wie spullen wil doneren om op de zomermarkt te verkopen is ook welkom zich te melden. Het dienen nog bruikbare spullen te zijn (geen meubels). De goederen kunnen worden afgegeven in het zorgcentrum. Afspraken daarover kunnen ook met Jos van den Berg (0486-412551) of Bert van der Linden (0486-411443) worden gemaakt.

De organisatie verwacht een grote opkomst van publiek. Bezoekers kunnen op 16 juni ook meedoen aan onder meer een rad van avontuur met diverse prijzen en 's middags klinkt gezellige blaasmuziek. De opbrengst van de zomermarkt komt geheel ten goede aan de bewoners van dienstencentrum Maasland.